Blogger Backgrounds

tengok jam saya !!!! now is time to....

Cuteki cute

follow saya follow saya !!! :D

Saturday, 23 April 2011

KAWAD AGAIN !!!!!

Kawad again ??? peh…aq rasa cam ape da…aq rasa baru bape hary yg lalu je aq masok kawad daerah….now kena masok lagi…but kali ni untok hary sukan plak…haiizzzz…..baru nak relaxx2 kan diri..tak pasal2 kena masok lagi…dorang kata sape yg masok kawad daerah kena masok kawad hary sukan…ade sebab dya sbnarnya..tapi aq x nak mention kat sini coz takut jd cam sensitive ke ape ke…hemmm..reason dya aq malas nak masok sbnrnya..ade lah…hemm…ade la main reason dya..aq x mau gtaw..tapi dya punya minor reason aq ley gtaw..hahaha…masok kawad panas la + ley itam kan muka + sbnrnya aq dah rasa bengang sgt coz masa ptndgan kawad daerah hr ue aq ade wat salah !!!!! aq wat salah masa awl2 ptndgn lagi…  mana tak malu nye aq…aq rasa cam aq dah wat ksalahan yg bsr smpai wat group kawad aq kalah  ….entah la…smpai skrg pon still igt lg yg aq dah wat salah…kalo aq bole putar balek masa…aq nak wat tol2 tok kawad hr ue…tp…nak wat cane…bnda dah lpas…terima je la…ni skrg aq tgah piker…nak masok ke tidak..kawan aq yg bernama nur amalina nak sgt masok..dgn kata lain dya nak aq masok skali…tman kan dya…haiiizzzzz !!!! aq dah pening ni !!! mak aq bg lampu hijau…TAPIII !!!! aq tak taw nak masok ke tak … bila aq tnya kat fb aq…ade yg kata kawad sukan ni wajeb masok…tapi bila aq tnya lagi org lain dyowg kata tak…mana 1 yg btol ni ??? haaaaaaaa !!!! aq dalam dilema yg besar !!!! ape aq nak wat ni … …hemmm…aq nak piker byk2 tapi aq kna wat kputusan sblom hary isnin ni… hr selasa plak aq ade lawatan pegi S.E.T.A ngn ahli SLB aq.. so kalo hary selasa aq x dtg latihan kawad..that means…aq wat latihan hr isnin je la…rabu dah raptai…khamis dah hary sukan…hemmm…aq ley control masa ke x pon aq tataw…hemm..pape pon..all the best  !!!! hahahaha… I will try..but try tgok dulu…hahahahaha … :P ..ok…aq tanak cite pnjg2 sgt..hahhaha..ok sume !!! bye !!!
~end of story~
Bye !!!

No comments:

Post a Comment