Blogger Backgrounds

tengok jam saya !!!! now is time to....

Cuteki cute

follow saya follow saya !!! :D

Friday, 22 April 2011

ENVIRONMENT !!!

hemmmm...lama tak wat entry...haahha,,,,ni aq sbnarnya nak tnya... hary ni earth day ke ??? coz bila aq bukak google td ade pic earth day...hahahhaha...aq ni hamper sume bnda2 n peristiwa2 cam ni aq tataw...sbenarnya...ape tujuan earth day ni ??? hemmm...aq tak taw tujuan pasty dya...tapy msty la tujuan dya tu bkaitan ngn alam kan...hahahahaha...pape pon aq nak bumi ni bersih dr pollution !!!!! let save our environment !!!!


hemmmm....cantek pic ni an...kalo bumi kita bersih lagi cantek...hahahha...hemmm...bukan pic ni je yg cantek...byk lagi...hemmm...lpas ni kalo nak bumi kita brsih...lets practise recycle ke... ape ke...reuse ke...sume la...nak bg bumi kita bersih dr pollution ni senang je...tapi perlukan kesedaran la...kalo tak sedar2 gak tataw la ape nak jd nnty...

hemmmm...gmba ni dah tak asing lagi dah...gmba yg biasa ade..ape lagi kalo bukan simbol recycle...hahahaha....sume org taw...hahaha...hemmm...tapikan...nak tgok sume org practise wat recycle ni msty ssahkan...ye la...tak sume org nak wat jadah ni...alasan org sume nye same...malas la...tade masa la...semak la..ape la...sume keluar..hahahaha...aq pon sbnrnya jarang practise recycle ni...tapi tape la..hhahaahahha...aq nak suroh org wat je...ek...tapi aq ade wat siket2 gak aw...jgn men2...hahaha
ape la yg ssah sgt nak recycle barang2 cam kat bawah ni



botol kaca...tin kosong...kertas...plastik...susah sgt ke ??? hemmmm...marilah kita sedarkan diri kita yg recycle ue penting...kalo bukan skrg kita nak btikndak BILA LAGI ???? kalo bukan kita yg nak btindak...SAPE LAGI ??? haaa....aq men asal cakap je la....hahahahha
...ade lagi pic comey2 ni...nak tgok ??? ni sume pic pasal environment....ni dya...


hemmmm....habes pon upload pic...hahaha...ok la...aq nak kna end story dulu...akak aq dh membebel...dya jelezz...bila aq nak wat entry je dya msty tak bg...coz dya nak dya je yg bole wat entry...aq tak oley...cian kan aq....hahahaha...ok la...aq chaw dulu ye...bye sume !!!!
~end of story~
bye !!!!!!!!

1 comment:

  1. Kami dari keppel dah temukn cara olah sampah plastik yg tidak disentuh pemulung recycling for the environment....cantk...lho.

    ReplyDelete