Blogger Backgrounds

tengok jam saya !!!! now is time to....

Cuteki cute

follow saya follow saya !!! :D

Saturday, 9 April 2011

kawan lama :D

F.R.I.E.N.D ....
 hemmmmm............hary ni nak cakap pasal friend plak...korang sume ade kawan ??? msty la ade kan...mana la ade org boley hidop tnpa kawan....post aq hary ni sq nak cite pasal yg bkaitan ngn kawad hary ue...best....coz masa aq g kawad hary ue...aq jmpa ramai kawan aq yg da pndah skola2 lain...rindu sgt ngn dyowg...mklom la...lama x jmpa...aq jmpa kawan aq yg dulu sama skola agama ngn aq....aq jmpa kwan aq yg dlu 1 skola rendah ngn aq...sume la....best tol masa ue...hahaha....hemmm....ni antara dyowg yg aq jmpa....



ni fazlin...dulu 1 skola agama ngn aq...smpai drjah khas...:D


ni plak assafinas...dulu 1 skola rendah n skola agama ngn aq... :D

sbnrnya ade ramai ag,,tapi byk yg gmba dyowg yg aq tak jmpa...so aq upload siket je la gmba dyowg ni....ni yg last...pon kawan baik aq gak....



nabila fasihah (seha) ..kawan aq masa kat skola rendah n skola agama dulu....

hemmmm...happy sgt sbb masa ue bole jmpa ngn dyowg...hopefully lpas ni ley jmpa lagi ramai kawan2 lama aq...hahaha....hemmm...buat reunion lagi sng ek ?? 
ok la...sbnrnya aq dah lack of idea nak tulis lagi..hahaha...smpai sini je la dulu...
 
~end of story~
bye !!!


No comments:

Post a Comment